Instagram
Snapchat
Facebook

Fluid Edge Themes

Winkelmand

FAQ

Veelgestelde vragen

Hoe is Helpr ontstaan?

Helpr is ontstaan vanuit Fides, een instituut voor studiebegeleiding. Daar doen we ontzettend goede dingen voor leerlingen. Fides is een plek waar didactiek, ambitie, warmte en liefde voor onderwijs samen komen. We kwamen er echter ook achter dat de begeleiding voor veel leerlingen erg intensief was en we een veel breder publiek kunnen helpen met behulp van moderne technieken zoals chat.

 

Nog steeds geloven wij in Fides, maar we geloven ook dat we met Helpr nog veel meer leerlingen kunnen helpen in het voortgezet onderwijs!

 

Wij, Erik & Jaap (oprichters van Helpr), zijn er van overtuigd dat Helpr het antwoord is op de vragen van heel veel leerlingen!
Helpr  –  Leer slimmer!

Hoe lang is mijn tegoed geldig?

Je tegoed is maximaal 1 jaar geldig, zo kunnen wij op een redelijke manier rekening houden met de toekomstige vragen van leerlingen. 

Hoe wordt de tijd berekend?

De Helpr houdt de tijd bij vanaf het moment dat hij begint te werken aan jouw vraag. Deze tijd loopt door zo lang de Helpr bezig is met jou vraag. Wanneer de Helpr klaar is geeft hij jou het antwoord met uitleg. Wanneer je alles begrijpt geeft hij het aantal minuten door dat hij voor jou bezig is geweest. Zo heb je altijd grip op hoeveel minuten je nog over hebt!

Kan ik mijn tegoed weer inleveren?

Het is niet mogelijk om je tegoed weer in te leveren. Haal er dus uit wat erin zit! Helpr houdt rekening met jouw ingekochte minuten en zorgt ervoor dat er Helprs klaar zitten om jou te helpen!

Soms moet ik even wachten op een Helpr, is het dan te druk?

Voor sommige vakken is het soms wat drukker dan voor andere vakken. Je kunt het beste je vraag stellen en kijken of je met een ander vak verder kunt gaan. Wij doen er uiteraard alles aan om jouw vraag zo snel mogelijk te beantwoorden!

Waar kan ik zien hoeveel minuten ik nog over heb?

Op jouw accountpagina (www.helpr.nl/mijn-account) kan je de hoeveelheid overgebleven minuten vinden. Iedere keer dat je een vraag hebt gesteld worden deze minuten op deze pagina bijgewerkt.

Waarom laadt de chatknop niet?

Als de chatknop niet rechts onderin de webpagina te vinden is dan zijn we onze chatfunctionaliteit aan het verbeteren. Heb dan even geduld, vaak zijn we kort daarna weer gewoon online om al je vragen te beantwoorden!